top of page

ÖLJYSÄILIÖN TARKASTUS

Öljysäiliösi tarvitsee säännöllistä huoltoa, esim. 10 vuoden huolto/tarkastusväli muovi/lujitemuovisäiliöllä on luotettavan toiminnan kannalta pitkä. Säiliöön kertyy ajan mittaan mm. vettä, ilman mukana hienojakoista ainesta ja öljyn omia sedimenttejä. Näitä ainesosia kertyy myös putkistoon ja pohjaventtiiliin. Putkisto tulisi puhdistaa aika-ajoin häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi.

Veden laskeutuessa terässäiliön pohjalle, aloittaa se pistemäisen syöpymisen melko nopeasti ja tästä syystä terässäiliöiden tarkastusväli on max 5 vuotta.

Syöpymiä terässäiliössä voidaan ehkäistä ja korjata useammallakin tavalla, näin säiliösi käyttöikä jatkuu vielä hyvinkin kauan. Vaihtoehdoista hieman lisää huollot ja korjaukset-sivulla.

Lämmitysöljysäiliön tarkastukseen kuuluu aina myös paluuputken painekoe ja ylitäytönestimen toiminnan tarkastaminen. Suosittelemme aina yksiputkijärjestelmän asentamista, tällöin putkistovuodon riski poistuu paluuputken osalta, öljy lämpenee lyhyessä kierrossa ja ilmaa poistuu polttoaineesta.

Nämäkin ovat luvanvaraisia töitä ja yrityksemme on Tukesin hyväksymä asennusliike.

 

Liikkuvalla kalustolla säiliösi tarkastus ja huolto onnistuu sen sijainnista riippumatta.

Tarkastus- tai huoltoajan etukäteen varaamalla säästät jo taatusti edullisista hinnoistamme myös matkakuluissa.

Saat tarjouksen vaivattomasti jättämällä yhteystietosi tai soittamalla 0400579258!

bottom of page